Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Tijdelijk gemeubileerd huren

Wilt u zich helemaal geen zorgen maken over de meubilair bij het huren van een accommodatie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, want wij kunnen tijdelijk gemeubileerd huren. We hebben een ruime aanbod aan accommodaties. Van comforthomes tot comfortabele chalets, bungalows of luxe appartementen. Deze accommodaties zijn volledig gemeubileerd en centraal gelegen ook daarom zijn ze makkelijk bereikbaar. Tijdelijk gemeubileerd huren kan in Noord-Brabant, Limburg en Belgisch Limburg (aan de Belgisch-Nederlandse grens). Passen de genoemde locaties niet bij uw wensen en had u dus een andere locatie in gedachte? Geen probleem! Het is ook mogelijk dat wij de gemeubileerde accommodaties plaatsen en verhuren op door u uitgekozen locaties. Wilt u meer informatie over tijdelijke huisvestiging?

Wat houdt tijdelijk gemeubileerd huren in?

Dat houdt in dat de accommodatie in ieder geval is voorzien van een compleet gemeubileerde eet of zithoek en een kleuren TV (incl. aansluiting centraal antennesysteem). Een keuken met koelkast, keukeninventaris (inclusief borden en bestek), koffiezetapparaat en een vier-pits gasstel. Daarnaast zijn alle accommodaties voorzien van electra en kachel. Tijdens de warme lente of zomer dagen bent u het liefst buiten. Daar hebben we terrasmeubilair voor, zodat u lekker buiten kunt zitten tijdens de zonnige dagen.

Tijdelijk gemeubileerd huren

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).