Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Huisvesting van arbeidsmigranten

Sinds de opkomst van arbeidsmigranten uit Oost-Europese landen is de vraag naar flexibele huisvesting gestegen. Een deel van deze arbeidsmigranten wil zich hier voor langere tijd vestigen, maar het grootste deel wil zich hier slechts tijdelijk vestigen.  Hierdoor is de behoefte aan vormen van snel toegankelijke huisvesting, volledig gemeubileerd. Habitoflex heeft voor de huisvesting van arbeidsmigranten verschillende accommodaties beschikbaar die flexibel inzetbaar zijn voor tijdelijke verhuur.

Voor hoeveel arbeidsmigranten kan Habitoflex huisvesting bieden?

Heeft u enkele arbeidsmigranten waar u snel huisvesting voor moet regelen? Of heeft u een grote groep arbeidsmigranten die voor langere tijd onderdak nodig hebben? Dan bent u bij Habitoflex aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in de huisvesting van arbeidsmigranten, in elke grootte. Wij hebben de beschikking over 5.000 gemeubileerde accommodaties verdeeld over meerdere locaties in Nederland en België. Bekijk de locaties hier.

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).