Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Huisvesting personeel

Habitoflex biedt verschillende opties aan voor de huisvesting van uw personeel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op en we zorgen er samen voor dat uw personeel van goede huisvesting wordt voorzien. U hoeft zich geen zorgen te maken om het meubilair en inboedel, onze accommodaties zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Onze accommdaties zijn onder andere voorzien van een keuken met koelkast, een keukeninventaris, koffiezetapparaat en een vier-pits gasstel. Daarnaast behoren de kachel en Elektra ook tot de standaard. Alle huurobjecten zijn voorzien van een centraal antennesysteem met de gangbare TV zenders. Indien uw personeel meer uit de tv wil halen, kunnen zij hun eigen schotelontvangers meenemen, want deze zijn toegestaan mits ze niet aan de huurobjecten worden bevestigd. 

Huisvesting voor buitenlands personeel?

Ook arbeidsmigranten zijn van harte welkom op onze vakantieparken, onze accommodaties zijn de ideale oplossing voor tijdelijke huisvesting van arbeidsmigranten. Van simpelle bungalows tot luxe huurwoningen, alles is mogelijk. Dus bent u op zoek naar de huisvesting van polen of andere buitenlandse werknemers, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van huisvestingen voor uw arbeidskrachten.

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).