Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Tijdelijke woning te huur

Bij Habitoflex hebben we een ruim aanbod aan tijdelijke woningen die te huur staan. We beschikken het volgende: van comforthomes tot comfortabele chalets, luxe appartementen of bungalows. U kunt bij ons terecht voor een tijdelijke woning voor een korte termijn maar, ook voor de lange termijn bent u bij Habitoflex op het juiste adres. Het tijdelijk huren van een woning kan ook erg handig zijn als u bijvoorbeeld opzoek bent naar huisvesting voor polen. Met een ruime aanbod meer dan 5.000 accommodaties verspreid over 12 parken kunnen we op elk moment snel inspringen op uw aanvraag en heeft u ook voldoende keuze.

Een tijdelijke woning te huur van alle gemakken voorzien

Alle tijdelijke woningen die te huur staan zijn van alle gemakken voorzien: Een gemeubileerde eet of zithoek met TV. Een keuken compleet met koelkast en uiteraard een keukeninventaris. Daarnaast is er ook een koffiezetapparaat voor de koffieliefhebbers en een vier-pits gasstel. Tevens zijn de gemeubileerde tijdelijke woningen voorzien van Electra en een kachel. Zitten we in de lente of zomermaanden dan zitten we natuurlijk het liefst buiten en dat kan met de bijgeleverde terrasmeubilair.

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).