Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Tijdelijke huurwoningen

Voor tijdelijke huurwoningen op een rustig en groene omgeving bent u bij Habitoflex op het juiste adres belandt. Wij bieden u een ruim aanbod aan tijdelijke huurwoningen, van Comforthomes tot en met bungalows. De keuze is natuurlijk aan u, wilt u een simpele en dus een huurwoning met lage kosten dan kan de Comforthome wellicht een goede optie zijn. Bent u met meer dan 4 personen dan kunt u voor een wat grotere comforthome gaan, aarin ruimte is voor 8 personen. Bent u juist op zoek naar een wat luxere of ruimere huurwoning dan is de 6-8 persoons Bungalow wellicht de beste optie. Of misschien wilt u wel een Chalet huren voor langere tijd? Voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent een tijdelijke huurwoning kunt u contact met ons opnemen.

Tijdelijke huurwoningen niet op de gewenste locatie?

Heeft u een mooie huurwoning gezien maar, ligt het niet op de gewenste locatie? Dat is geen probleem, wij bieden u ook de mogelijkheid om de huurwoning te plaatsen en te verhuren op door u uitgekozen locatie.

 

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).