Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Tijdelijk huis huren

Wilt u een tijdelijk huis huren dan bent u bij Habitoflex aan het juiste adres, want een tijdelijk huis van Habitoflex is altijd compleet gemeubileerd en voorziet al uw basisbehoeften. Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Een compleet gemeubileerd en tijdelijk huis houdt in dat het in ieder geval het volgende in huis heeft: Een compleet en comfortabel gemeubileerde eet- of zithoek met natuurlijk een TV. De TV is uiteraard inclusief aansluiting met het centraal antennesysteem. U kunt ook uw eigen schotel ontvanger meebrengen, deze zijn toegestaan mits het niet aan het huurobject word bevestigd. Bij de keukens gaat het meestal om een open en ruime keuken compleet met een koelkast en keukeninventaris. Daarnaast is er ook een koffiezetapparaat aanwezig voor de liefhebbers van koffie! De keuken is ook voorzien van een vier-pits gasstel met afzuigkap, dit laatste is afhankelijk van gekozen accommodatie. U kunt dus ook lekker zelf uw maaltje bereiden. Tevens zijn de gemeubileerde tijdelijke woningen voorzien van Electra en kachel. Er is ook voldoende kastruime aanwezig voor het opbergen van kleding en spullen, deze zijn bijna in alle kamers te vinden. Tijdens de warme zomerdagen zitten we natuurlijk het liefst buiten! Met ons bijgeleverde terrasmeubilair is dit goed mogelijk en kun u dus gerust buiten zitten en genieten van de rust en het groen om u heen.

Wanneer kan een tijdelijk huis huren ideaal zijn?

  • Gaat u binnenkort verhuizen of zit u midden in een verhuizing en is de nieuwe woning nog niet helemaal af en dus nog niet voorzien van alle basisvoorzieningen. Dan kan een tijdelijk huis huren bij Habitoflex een goed oplossingsrichting zijn want, deze zijn wel altijd compleet gemeubileerd en voorzien al uw basisbehoeften.

  • Bent u van plan uw huis volledig te renoveren dan kan een tijdelijk huis ook goed van pas komen voor u en uw gezin. Heeft u een accommodatie op het oog maar, staat deze niet waar u hem het liefste wilt hebben? Dan kunnen wij deze verplaatsen en verhuren op de door u aangewezen locatie.

  • Heeft u tijdelijke arbeidershuisvesting nodig? Dan kan het huren van een tijdelijk huis bij Habitoflex ook erg ideaal uitkomen.  

Maar er zijn natuurlijk nog genoeg situaties op te noemen die voor kunnen komen en waar een tijdelijk huis wellicht de oplossing kan zijn.

Tijdelijk huis huren

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).