Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Personeelshuisvesting

Op zoek naar huisvesting van uw personeel? Onze accommodaties zijn uitermate geschikt voor personeelshuisvesting. Al vele jaren hebben wij positieve ervaring met het beschikbaar stellen van onze accommodaties voor personeelshuisvesting. Wij bieden diverse betaalbare tijdelijke verblijfsaccommodaties aan passend voor alle mogelijke doeleinden die voldoen aan de kwaliteitseisen van de eindgebruiker. Wij beschikken over een breed aanbod van accommodaties, van comforthomes tot comfortabele chalets, luxe appartementen of bungalows. Al onze personeelshuisvestingen zijn centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Ze zijn verspreid over Noord-Brabant, Limburg en Belgisch Limburg (aan de Belgisch-Nederlandse grens). Maar het is ook mogelijk dat wij personeelshuisvestingen plaatsen en verhuren op een door u uitgekozen locatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, want we helpen u graag met het zoeken naar een oplossing!

Waarom personeelshuisvesting bij Habitoflex?

U hoeft zich geen zorgen te maken als het gaat om meubilair en inboedel van de accommodaties. Dit wordt allemaal geregeld door Habitoflex, want al onze huurobjecten zijn standaard compleet gemeubileerd. Ze zijn voorzien van een keuken met koelkast, een keukeninventaris (borden en bestek), koffiezetapparaat en een gasstel. Daarnaast is er standaard een kachel en elektra aanwezig. De huurobjecten hebben ook een TV in huis en zijn aangesloten aan het centraal antennesysteem. Wilt uw personeel graag meer uit de tv halen? Dan kunnen zij hun eigen schotelontvangers meenemen. Deze zijn toegestaan mits ze niet aan de huurobjecten worden bevestigd. Ook voor de huisvesting van buitenlandse werknemers bent u bij ons op het goed adres!

Personeelshuisvesting

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).