Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Huisvesting buitenlandse werknemers

Heeft u buitenlandse werknemers in dienst en bent u op zoek naar een huisvesting voor uw buitenlandse werknemers? Dan kunnen we er samen voor zorgen dat uw buitenlandse werknemers voordelige huisvesting krijgen. We zijn gespecialiseerd in huisvesting voor buitenlandse werknemers en daarom bent u bij ons op het juiste adres. Wij beschikken over simpele huisvestingen die van alle gemakken voorzien zijn. Maar we hebben ook wat luxere en ruimere accommodaties op onze vakantieparken staan. Afhankelijk van de groepsgrootte, voorkeuren en budget kunt u uw keuze maken. Bekijk onze accommodaties voor meer informatie. Uiteraard staan we altijd voor u klaar om u van de juiste informatie en het juiste advies te voorzien.

Faciliteiten voor de huisvesting van buitenlandse werknemers

Ieder huurobject is voorzien van een centraal antennesysteem met de gangbare TV zenders. Wilt u toch meer zenders ontvangen dan kunt u uw eigen schotel ontvanger meebrengen, deze zijn toegestaan mits deze niet aan de huurobject wordt bevestigd. De voorzieningen zijn afhankelijk per gekozen type accommodatie.

  

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).