Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Gemeubileerde woning huren

Op zoek naar het huren van gemeubileerde woningen voor een langere tijd? Onze recreatiewoningen worden veelal verhuurd voor de huisvesting van arbeidsmigranten (expats). Maar er zijn ook situaties waarin u als particulier behoefte kan hebben aan het tijdelijk huren van een woonruimte, bijvoorbeeld bij renovatie aan uw huidige woning of een overbrugging tussen uw oude en nieuwe woning.

Met Habitoflex heeft iedereen de mogelijkheid tot het tijdelijk huren van een betaalbare en flexibele woonruimte. Wij verhuren van zeer korte termijn tot jarenlang en hebben inmiddels intensieve samenwerking opgebouwd met onze gewaardeerde relaties. Met de beschikking over 13 ‘Recreatieve’ bedrijven met meer dan 5.000 accommodaties kunnen wij op elk moment snel inspringen op ieders aanvraag.

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).