Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Gemeubileerde woning huren

Wilt u een gemeubileerde woning huren? Dat zit u bij Habitoflex goed! Onze woningen worden veelal verhuurd als arbeidershuisvesting maar er komen ook vaak genoeg particulieren op bezoek om een gemeubileerde woning te huren. Dit gebeurd meestal als de particulier in een dusdanige situatie verkeerd dat hij of zij de behoefte heeft om tijdelijk een gemeubileerde woning te huren. Dit kunnen situaties zijn als bijvoorbeeld: renovatie aan uw huidige woning of een overbrugging tussen uw oude en nieuwe woning. Herkent u uzelf in dit stuk neem dan gerust contact met ons op want we helpen u graag!

Wat houdt gemeubileerde woning huren in?

Dat houdt in dat de woning is voorzien van een compleet gemeubileerde eet/zithoek met een kleuren TV. Een keuken met koelkast, een compleet keukeninventaris met een koffiezetapparaat en een vier-pits gasstel. Daarnaast zijn alle gemeubileerde woningen voorzien van Electra en kachel. Tijdens de warme lente of zomer dagen zit u het liefst buiten dan binnen en dat kan met onze terrasmeubilair.

Door onze inmiddels intensieve samenwerking met onze gewaardeerde relaties beschikken we over parken in Nederland en Belgie met meer dan 5.000 accommodaties en kunnen wij hierdoor op elk moment snel inspringen op uw aanvraag. We beschikken over een ruim aanbod aan accommodaties, van comforthomes tot comfortabele chalets, luxe appartementen of bungalows


Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).