Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Chalet huren voor langere tijd

Wilt u een chalet huren voor langere tijd dan bent u bij Habitoflex op het goede adres. Via Habitoflex kunt u gemakkelijk en voordelig het gewenste chalet vinden en huren. De chalets zijn allemaal compleet gemeubileerd, dat houdt in dat ze allemaal in ieder geval het volgende in huis hebben: Een eet/zithoek, 2 comfortabele bankstellen met salontafel. De chalets zijn ook voorzien van een eettafel voor 4 of 6 personen afhankelijk van de gekozen type chalet. Ook een kleuren televisie (incl. aansluiting centraal antennesysteem) kunt u vinden in het gewenste chalet die u wilt huren (of voor een langere tijd). Daarnaast hebben ze allemaal een keurige keuken aan boord met alles erop en eraan. Dat houdt in dat ze voorzien zijn van onder andere bestek, borden, een koffiezetapparaat en uiteraard een vier-pits gasstel waar u uw eigen maaltijd op kunt bereiden. Met mooi weer kunt u uw maaltje natuurlijk ook lekker buiten eten met de bijgeleverde terrasmeubilair is dit goed te doen! Het is natuurlijk ook ideaal voor als u uw arbeidsmigranten huisvesting wilt aanbieden, bijvoorbeeld huisvesting voor polen.  

Welke type chalet huren voor een langere tijd?

Dat is afhankelijk van het aantal personen. Wilt u bijvoorbeeld een chalet huren voor 4 of minder personen? Dan kunt u het best voor het volgende gaan: 4 pers. Chalet. Bent u met meer dan 4 personen dan kunt u kiezen voor een 6 persoons accomodatie.

Chalet huren voor langere tijd

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).