Tijdelijk huren via Habitoflex

Via Habitoflex kunt gemakkelijk en voordelig een gemeubileerde woning huren, al vanaf €5,30 per persoon per nacht (excl. BTW). Onze kracht zit in conceptmatig meedenken, maatwerk en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu op zoek bent naar arbeidershuisvesting van uw personeel of naar een enkele chalet huren voor langere tijd.

Lees meer

Arbeidershuisvesting

Heeft u buitenlandse arbeiders in dienst dan heeft u waarschijnlijk ook een arbeidershuisvesting nodig. Misschien wilt u wel een gemeubileerde woning huren of zou een tijdelijke woning te huur wellicht de slimste oplossingsrichting kunnen zijn. Bij Habitoflex voorzien we u graag met advies en helpen u graag met het maken van de juiste keuze, zodat u een arbeidershuisvesting heeft die aansluit bij uw eisen en wensen. Bij Habitoflex zit u op het juiste adres als het gaat om kwaliteit en keuze. We hebben een ruim aanbod aan accommodaties, van comforthomes tot comfortabele chalets, luxe appartementen of bungalows. De accommodaties zijn tevens centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Onze accommodaties liggen verspreid over Noord-Brabant, Limburg en Belgisch Limburg. Het is ook mogelijk dat wij accommodaties plaatsen en verhuren op een door u uitgekozen locatie, wellicht is dit een optie voor als u opzoek bent naar arbeidershuisvesting.

Waarom arbeidershuisvesting via Habitoflex?

Behalve goede arbeidershuisvesting bieden wij uw arbeiders ook het gemak van diverse zaken zoals kookgerei, serviesgoed, bestek, glazen, bekers maar natuurlijk ook de benodigde keuken apparatuur. We hebben daarnaast ook bedden, schoonmaak, tuinmeubels en diverse kleine benodigdheden te bieden.

ArbeidershuisvestingArbeidershuisvesting

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden omtrent tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op!
Habitoflex bv T. +31 (0)493 32 69 75
Linieijzer 11 G. +31 (0)6 3000 14 30
5721 VB Asten F. +31 (0)493 32 69 76
E. info@habitoflex.com
Bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 tot 17:00 uur (ma-vr).